Meet Katinka

Hello beautiful you,

Welkom op de website van mijn happy place: mijn mooie portretstudio in Rotterdam Kralingen.

Hier fotografeer ik vrouwen en de geliefden om hen heen.

Als vrouw speel je de hoofdrol in mijn studio.

Waarom? Omdat ik vind dat iedere vrouw het recht heeft op mooie portretten van zichzelf. Portretten die de innerlijke kracht, die iedere vrouw in zich heeft, laten zien. Jouw innerlijke kracht.

Iedere vrouw heeft het recht op een goed portret en daarmee ook het recht op een moment van complete ‘me-time’ in mijn studio. Een moment dat compleet gericht is op jou. Een moment waarop je de tijd stilzet en vastlegt wie je bent. Samen met of juist voor de mensen van wie je houdt.

Portretfotografie betekent voor mij het laten zien van je ziel, jouw kracht, dat wat jou compleet vrouwelijk maakt. In mijn studio leggen we je daarom in de watten, halen we met visagie en styling jouw sterkste ik naar boven en begeleid ik je van achter de camera door de fotoshoot.

Het resultaat van mijn werk zijn portretten van vrouwen zoals ik ze het liefst zie: daadkrachtig, zelfverzekerd en op en top vrouwelijk.

Iedere vrouw heeft dat in zich. Iedere dag. Wacht dus niet tot het juiste moment om jouw prachtige verschijning vast te leggen. Het juiste moment is nu.

Omhels je vrouwelijke kracht.

 

- Katinka Tromp